Начало Партньори Контакти English

7-мо издание

Конкурс Наградите на БАИТ за 2017 г.

Кандидатствай

Остава 1 седмица до крайния срок за регистрация за конкурса „Наградите на БАИТ” за 2016 г.

Начало » Новини » Остава 1 седмица до крайния срок за регистрация за конкурса „Наградите на БАИТ” за 2016 г.

10.01.2017

Категорията „Журналистически принос“ продължава да е най-оспорваната 

 

35 регистрации са направени в конкурса „Наградите на БАИТ“ за 2016г. 7 дни преди крайния срок за участие.

Категорията „Журналистически принос“ продължава да е най-оспорваната от всички категории с 9 участника до момента, след нея с 7 кандидатури се нарежда Образователната награда.

Регистрацията за участие в конкурса ще бъде отворена до 24.00 ч. на 16 януари 2017 г. включително. 

Кандидатстването е безплатно.

В конкурса могат да участват всички компании от ИКТ бранша, регистрирани съгласно българското търговско право, както и български институции, организации, ученици и студенти.

За 6-ти път БАИТ ще връчи награди в 12 категории за принос в развитието на информационните и комуникационните технологии, като традиционно победителите ще получат плакети и грамоти, както и парични награди. Те са под формата на ваучери, срещу чиято стойност победителите в конкурса имат възможност да закупят стоки или услуги от компании-членове на БАИТ.

Припомняме, че тази година организационният комитет направи промени в категориите и регламента на конкурса, които да отразят бързото развитие на ИКТ индустрията.

Съгласно промяната в регламента за Специалната награда няма да се подават кандидатури и тя ще се връчва по решение на журито чрез вътрешни номинации.

Бяха въведени 2 нови категории: вЗначителен корпоративен ИКТ проект“ могат да кандидатстват  както ИКТ проекти на български не-ИКТ компании, така ИКТ проекти на ИКТ компании за техни клиенти в България или чужбина. В категорията Internet of Things ще бъдат отличени разработени и действащи проекти или продукти в областта на Интернет на нещата, създадени от или с активното участие на български личности или екипи.

С цел подкрепа и стимулиране на активността на младото поколение БАИТ реши да разшири досегашната категория „Студентска награда“ – в „Младежка награда“ могат да участват и ученици, които имат създадена собствена разработка или продукт въз основа на ИКТ.

Изданията на конкурса на „Наградите на БАИТ“ през последните 4 години се проведоха под патронажа на Президента на Република България Росен Плевнелиев, като пълна информация за предишните издания и за победителите в отделните категории по години може да се види тук.

Регистрационната форма, регламентът на конкурса и предложенията за спонсорите са публикувани на сайта на наградите.

Наградите ще бъдат връчени на официална церемония през м. февруари 2017 г.

Конкурсът и церемонията за връчване на „Наградите на БАИТ” за 2016 г. се провеждат с подкрепата на:

Златен спонсор: Sofia Airport Center

Сребърни спонсори: 

Майкрософт България, Банка ДСК, Телелинк, Лирекс и TELUS International Europe

Със съдействието на Община Бургас

Бронзови спонсори: Smart center–Бургас и Апис Европа 

В партньорство с: БНТ, БТА, БНР, IDG.bg, Computerworld, Computer, Teacher.bg, TechNews, Изпълнителна агенция за насърчаване на малките и средните предприятия, Национално сдружение на общините в Република България, Sofia Tech Park, Национален център за безопасен интернет, Junior Achievement България, Innovation Starter, LAUNCHub Ventures, Eleven, Start it Smart, b2b Media, бгПРЕДПРИЕМАЧ, SocialEvo, Digital Europe и EventsMedia.bg. 

Новини

02.10.2017

Започва регистрацията за конкурса „Наградите на БАИТ” за 2017 г.

Кампанията е под патронажа на Президента на Република България Румен Радев и под егидата на Българското председателство на Съвета на Европейския съюз   От днес, 2 октомври, започва...

28.02.2017

Известни са победителите в конкурса „Наградите на БАИТ“ за 2016 г.

Церемонията по награждаване на победителите се проведе под патронажа на Президента на Република България Румен Радев   Този следобед, на официална церемония бяха отличени победителите в...

13.02.2017

Известни са номинираните в отделните категории от конкурса „Наградите на БАИТ“ за 2016 г.

Церемонията по награждаване на победителите ще се проведе под патронажа и с участието на Президента на Република България Румен Радев   До крайния срок за регистрация в конкурса...

 

Златен спонсор

DSK

Сребърен спонсор

Microsoft Телелинк Sofia Airport Center

Със специалното участие на Община Русе

Община Русе

Бронзов спонсор

Ciela Norma

Партньори

Българска национална телевизия БНР БЪЛГАРСКА ТЕЛЕГРАФНА АГЕНЦИЯ TechNews ICT Media Изпълнителна агенция за насърчаване на малките и средните предприятия Национално сдружение на общините в Република България Eleven ПРЕДПРИЕМАЧ b2b Media Sofia Tech Park Национален център за безопасен интернет Innovation Starter SocialEvo JA Bulgaria eventsmedia.bg LaunchHub ABLE