Начало Партньори Контакти Поверителност English

13-то издание

Конкурс Наградите на БАИТ за 2023 г.

Кандидатствай

Участници

Начало » Участници» STARTUP Компания

STARTUP Компания

Releva PLC https://releva.ai/

Име на проекта

Releva PLC

Изпълнител на проекта

Releva PLC
Релева е високотехнологично решение за персонализация, което предоставя инструменти за устойчив растеж на онлайн търговията. Компанията предоставя платформа за маркетингова автоматизация, която персонализира уебсайта и всеки етап от потребителското преживяване, като използва мултиканалния подход и цели да увеличи конверсиите, средните стойности на поръчките и постига изключително висока възвръщаемост на инвестицията (ROI).

Проектът не е участвал в предишните издания на конкурса

Иновативен, завършен, ИКТ продукт/услуга с пазарна реализация, гарантираща устойчивост

Релева е подходяща за големи, средни и малки брандове, като покрива над 80% от всички онлайн магазини.
Релева персонализира мултиканалната комуникация на бранда, което води до увеличаване на конверсиите, средната стойност на поръчката, помага за постигането на повече резултати с по-малко усилия чрез оптимизиране на времето и разходите, увеличава ангажираността чрез различни маркетингови канали - избиране на най-подходящите канали, съобщение и време, което бранда да използва за своите клиенти.

Бързо навлизаща на пазара и разпознаваема от клиенти и партньори

Клиентите на Релева включват стотици брандове от България, Гърция, Румъния, Албания и Турция, като в момента фокусът на компанията е Германия, Щатите и Югоизточна Азия. Част от компаниите в България, които работят с платформата са търговци като Ebag, Aiko, Moemax, T-market, Badu, Gang, Ivet, Creative, Tehnomix. Също така Релева развива своята партньорска програма, която включва партньори от България, Гърция, Румъния, Хърватия, Турция, Македония, Германия, Индонезия, Албания.
Xiro.bg https://xiro.bg/

Име на проекта

Xiro.bg

Изпълнител на проекта

КСИРО ЕООД

Xiro.bg

Xiro.bg е онлайн базирана платформа, която има за цел да създаде първото пространство в България, изцяло насочено и подпомагащо професионалното развитие на младите хора в страната. Xiro.bg е за прохождащите на пазара на труда и за тези, които са готови да им подадат ръка, като открият и развият техния потенциал. Основна задача на платформата е да подпомага завършващите образованието си да намират своя първи истински работодател, като проведат стаж/практика в реална бизнес среда. Чрез софтуера на Xiro.bg, компаниите откриват най-мотивираните, отговорни и способни личности сред следващите поколения, а организациите с нестопанска цел, които от години подкрепят и работят в полза на учениците и студентите в страната, достигат по-лесно до тях.

Проектът не е участвал в предишните издания на конкурса

Иновативен, завършен, ИКТ продукт/услуга с пазарна реализация, гарантираща устойчивост

Xiro.bg е първата платформа в България, която събира на едно място всички, които работят в полза на учениците и студентите в страната (независимо дали това са различни бизнес организации или такива с нестопанска цел) и да фокусира усилията им, като даде шанс на младите, да изградят своето по-добро бъдеще.
Xiro.bg помага и на бизнеса да открива по-лесно най-мотивираните, отговорни и способни личности сред следващите поколения, а на организациите с нестопанска цел, които също работят в полза на младите, но разчитат на лимитирана реклама, да достигат в пъти по-лесно до тях, отново напълно безплатно.

Бързо навлизаща на пазара и разпознаваема от клиенти и партньори

Xiro.bg успява да изгради мост в комуникацията между учениците и студентите и по-възрастните представители на бизнеса в страната, като им помога да „говорят на един език“. Първата версия на платформата излиза на пазара на 29.03.2023, като същата става достъпна за масовия потребител на 01.06.2023. Само за период от два месеца, Xiro.bg има над 22 хил. посещения и 18 400 уникални потребители. Клиенти на платформата са дружества като „УниКредит Булбанк“, „Кауфланд България“, „Аптеки Фрамар“, Фондация „Еврика“, “Либхер България” и други. До момента, в Xiro.bg има публикувани девет авторски статии с практическо съдържание и създадени над 300 уникални професионални биографии (CV).

Новини

23.11.2023

Остават 3 седмици до крайния срок за регистрация за „Наградите на БАИТ” за 2023 г.

12 са подадените кандидатури в 6 от категориите на конкурса три седмици преди крайния срок за участие. За момента най-много заявки има в категориите „Журналистически принос“ и...

15.11.2023

Остават 4 седмици до крайния срок за регистрация за „Наградите на БАИТ” за 2023 г.

Кампанията и церемонията за 13-ото издание са със специалното участие на Христо Борисов,съосновател на Payhawk и Георги Бърдаров, български учен и писател До момента има подадени...

02.11.2023

Подадени са първите кандидатури в конкурса „Наградите на БАИТ” за 2023 г.

Първите кандидатури в 13-ото издание на конкурса „Наградите на БАИТ“ вече са налице. Те са в категориите „Журналистически принос“, „Образователна награда“ и...

 

Златен спонсор

Vivacom

Сребърен спонсор

Datecs Акронис България Shelly Group Telelink Business Services

Бронзов спонсор

Ciela Norma Интер Карс България Кантек Storpool Storage

Със съдействието на bTalks

bTalks

Партньори

БНР Bloomberg TV Bulgaria TechNews Изпълнителна агенция за насърчаване на малките и средните предприятия НСОРБ Мениджър b2b Media Sofia Tech Park ПРЕДПРИЕМАЧ Pixelmedia.bg Инженер.bg ДигиталнаИндустрия.bg БТПП Tech.Offnews.bg БСК Uchi.bg Кариери Лидер.БГ Digitalk Дигитални истории